Tafelversiering

5 ideeën inclusief instructies

Je kunt je tafel inrichten voor verschillende gelegenheden en passend bij de verschillende seizoenen met mooie decoraties, die je ook gemakkelijk zelf kunt knutselen. Hier krijg je 5 eenvoudige ideeën – om het zelf te doen!
Inhoudsopgave

1e idee: Alledaagse voorwerpen als tafeldecoratie

Met oude wijnflessen of andere speciaal gevormde glazen en vazen kun je zonder veel gereedschap zelf een prachtige tafeldecoratie maken. Om dit te doen, spuit je de gebruikte flessen in met een lak naar keuze, waardoor ze een nieuwe look en een beetje variatie krijgen. De flessen zien er bijzonder elegant uit als je bijvoorbeeld goudlak gebruikt. Zorg ervoor dat je vers geverfde flessen volledig kunnen drogen. Versier ze vervolgens met bloemen of andere voorwerpen. Een extra highlight is een lichtsnoer op batterijen. Je flesdecoratie zal vooral indrukwekkend zijn als je er zelfgemaakte kaarsen aan toevoegt.

2e idee: slinger van verse bloemen

Voeg een vleugje lente of zomer toe aan je tafel met een krans van verse, misschien zelfs zelf geplukte bloemen. Afhankelijk van het soort bloemen kan deze decoratie er natuurlijk ook herfstig of winters uitzien. Je hebt eerst ongeveer dertig tot veertig verse bloemen naar keuze nodig. Snijd de stelen van de bloemen af op een lengte van ongeveer een centimeter. Rijg vervolgens een visdraad in een naald. Rijg vervolgens de bloemen aan het visdraad. Als je tevreden bent met de lengte van je bloemenkrans, knip je de lijn door en knoop je beide uiteinden aan elkaar.

3e idee: Vriendelijke Halloween- of herfstdecoratie.

Pompoenen zijn, vooral met Halloween, populair om uit te hollen en te versieren met allerlei gezichten. Een uitgeholde pompoen kan echter net zo makkelijk gebruikt worden als kleine bloempot voor verschillende planten, zoals vetplanten. Hol de pompoen op de gebruikelijke manier uit en leg er een spons in. Nu zijn er geen grenzen aan je creativiteit. Plaats de vetplanten of andere planten van je keuze in de spons en schik ze volgens je ideeën. Als je wat dennenappels of verse herfstbloemen toevoegt, zullen deze de finishing touch geven aan je zelfgemaakte tafeldecoratie. Het ziet er vooral origineel uit als je pompoenen in verschillende maten kiest.

4e idee: Upcycling voor een speciale vintage charme

De term "upcycling" beschrijft het gebruik van oude voorwerpen voor een nieuw doel. Dit kan ook worden toegepast als onderdeel van je tafeldecoratie. Vooral als je shabby chic of vintage mooi vindt, kun je oude of al afgedankte voorwerpen nieuw leven inblazen. Een oude theepot kun je bijvoorbeeld gebruiken als een heel bijzondere vaas voor je bloemen. Of wat dacht je van een paar mooie porseleinen kopjes in het midden van je tafel voor je eigen flair? Oude voorwerpen stralen altijd een vleugje nostalgie uit en zorgen ervoor dat je zelfgemaakte tafeldecoratie een originele blikvanger wordt.

5e idee: Ballondecoratie voor de verjaardagstafel

Met een paar dingen kun je je verjaardagstafel feestelijk en leuk tegelijk versieren. Alles wat je nodig hebt zijn ballonnen gevuld met gas, een sjabloon, wat acrylverf en een kwast, en een lint. Label de ballonnen met letters naar keuze. Wat dacht je van de naam van de jarige? Doe dit met behulp van het sjabloon en acrylverf, die je voorzichtig op de ballonnen kwast. Nadat ze helemaal droog zijn, kun je de ballonnen aan je tafel vastmaken met het lint.

Hier vind je een selectie decoratiemateriaal voor losse ballonnen om direct online te bestellen:
Inhoudsopgave

2 Stuks Bloemenvaas Bruiloftsdecoraties voor Receptie

PAKKET OMVAT: 2 stuks centerpieces bruiloft bloem houder voor bruiloft en evenementen. Kunstbloemen en veren zijn niet inbegrepen. Vanwege het verschil in licht en scherm kan de kleur van het item enigszins afwijken van de afbeeldingen.

€49,98

super product

Kaarsenmakerset, doe-het-zelf kaarsen maken

Deze doe-het-zelf kaarsenmakerset wordt geleverd met een mooi pakket dat je als cadeau aan je geliefde, vrienden of ouders kunt geven. Zeer geschikt voor verjaardagsfeest, Kerstmis, oogstfeest enz. Creëer een romantische en warme sfeer en voeg een feestelijke sfeer toe

€22,99

super product

Beoordeel dit artikel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Feng Shui voor je slaapkamer

Flowerpower voor de vensterbank

Tafelversiering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *