Vind je droombed

De beste bedden in vergelijking

Een bed van goede kwaliteit is de basisvoorwaarde voor een gezonde en rustgevende slaap en heeft dus een grote invloed op je welzijn. Daarom is het bed een van de belangrijkste meubelstukken in je huis. Bijzonder populaire modellen zijn:
Inhoudsopgave

Het massief houten bed

Een massief houten bed straalt rust en sereniteit uit en geeft de indruk krachtig en solide te zijn in de kamer. Bij het kopen moet je er echter op letten dat het bed van je keuze een Eco-Control keurmerk heeft en dus uitsluitend behandeld is met milieuvriendelijke was en olie. Zo’n bed geeft geen schadelijke stoffen af die het binnenklimaat negatief kunnen beïnvloeden of zelfs allergieën kunnen veroorzaken.

Voordelen

Nadelen

Prijzen

Het gestoffeerde bed

Een gestoffeerd bed heeft een hoofdeinde dat bekleed is met stof of leer. Sommige exemplaren hebben ook een gestoffeerd frame. Het geniet een grote populariteit, omdat veel mensen het beschermende gevoel tijdens het slapen, dat het zachte hoofdeinde hen geeft, waarderen. Het gestoffeerde bed heeft ook de voorkeur in de slaapkamer van mensen die in bed lezen en het hoofdeinde als steun gebruiken.

Voordelen

Nadelen

Prijzen

Het futonbed

Het futonbed vindt zijn oorsprong in Japan. Het is een bedvorm waarbij de matras op de grond ligt of op een laag houten frame. Een origineel Japans futonbed is gevuld met katoenvezels. Daarom vergt het enig onderhoud. In ons land is een futon meestal een heel dun matrasje, dat samen met het bedframe vaak zelfs kan worden opgevouwen tot een bank.

Voordelen

Nadelen

Prijzen

Het waterbed

Een waterbed heeft een matras die gevuld is met water. Veel artsen raden dit type bed aan, vooral voor mensen met rugproblemen.

Voordelen

Nadelen

Prijzen

Inhoudsopgave

Krok Wood Massief houten bed Jana in beuken (140 x 200 cm)

Bed "Jana" is een budgetmodel uit een serie van de fabrikant Krok Wood. Het heeft geen achterkant en is 20 mm dik. Het ontwerp lijkt op andere bedden van onze productie - het is betrouwbaar, eenvoudig te monteren, heeft geen zwakke plekken of onderdelen die na verloop van tijd onbruikbaar worden

€267,00

super product

Chusui Bedframe futon bed

Geef je slaapkamer een indrukwekkend modern tintje met ons kunstleren bedframe. Het bedframe wordt gekenmerkt door een eenvoudig, maar tijdloos design en geeft je slaapkamerinrichting een vleugje elegante charme.

€220,10

super product

Beoordeel dit artikel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Vind geweldige meubels voor een budgetprijs

De juiste meubelverzorging

Vind je droombed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *