Vind geweldige meubels voor een budgetprijs

7 tips bij het zoeken naar meubels met een budget

De aanschaf van nieuw meubilair kan een flinke aanslag zijn op het huishoudbudget. Meubels van hoge kwaliteit kosten veel geld en zelfs voor ongewone inrichtingswensen moet je meestal diep in de buidel tasten. Maar als je een krap budget hebt, betekent dat niet dat je dozen sinaasappels moet opstapelen om goed te kunnen zitten of liggen. Wij hebben de 5 beste geldbesparende tips voor je als je geweldige meubels wilt voor een geweldige prijs.
Inhoudsopgave

Tip 1: Overweeg de regio

De ervaring leert dat geld besparen bij het kopen van nieuwe spullen voor het interieur vaak afhangt van de regio waarin je woont. In grote steden zoals Berlijn, Frankfurt, München of Keulen betalen geïnteresseerde consumenten vaak tot 20 procent meer dan bijvoorbeeld op het platteland. Het feit dat meubelzaken en woonwinkels op het platteland in vergelijking veel minder druk bezocht worden, zorgt er meestal voor dat ondernemers de prijzen aantrekkelijker maken. Je doet er dus goed aan om op meubeljacht te gaan in kleine dorpen of landelijke steden. Je zult versteld staan van de besparingsmogelijkheden die dit biedt.

Tip 2: Vergelijk

Als je niet vergelijkt, is het je eigen schuld. Dit gezegde hoor je steeds weer in de reclame. In feite is het altijd een goed idee om te besparen als het gaat om het kopen van meubels en decoratieve artikelen. Bekijk daarom de folders, flyers en brochures van de meubelaanbieders. Vergelijken loont!

Tip 3: Googelen op

Je kunt de eerste prijsinformatie krijgen door de populairste meubelzaken te bezoeken. Op basis hiervan kun je vervolgens Google raadplegen om nog meer geld te besparen op de aankoop van je favoriete meubels. Ook al kost het wat tijd - je portemonnee zal blij zijn.

Tip 4: Online vs. Offline

Vaak is online meubels kopen een geweldige manier om je huishoudbudget te ontlasten. De desbetreffende aanbieders hoeven vaak geen opslagkosten, huurkosten of personeelskosten te dragen. Deze worden in de detailhandel wel gemaakt en direct doorberekend aan de klant. Het is dus niet verwonderlijk dat je je droombank of -rek online tot 40 procent goedkoper kunt krijgen. Daarnaast bespaar je ook op benzine en parkeerkosten.

Op zoek naar een plank voor een goede prijs?

Hier is een selectie van planken onder de € 100

Tip 5: Onderhandelen

Natuurlijk hebben lokale verkopers de trend naar online kopen herkend. Maar om zoveel mogelijk klanten aan te spreken, bieden ze bezoekers de mogelijkheid om over prijzen te onderhandelen. Natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd. Maar als je geld wilt besparen, doe je er goed aan om dit aanbod eens te proberen. Als je online koopt, is die mogelijkheid er meestal niet.

Tip 6: Timing

Als je liever nieuw meubilair in plaatselijke winkels koopt, kun je niet alleen geld besparen door gericht te onderhandelen, maar ook als je op het juiste moment komt. Meubels kopen is vaak ook een kwestie van optimale timing. De grote meubelzaken verlagen hun prijzen vaak op donderdag. Sommige daarentegen verhogen het prijsniveau in het weekend. De klant moet dan tot 20 procent meer betalen voor een kast, een fauteuil of nieuw keukenmeubilair. Informeer je daarom in het schort over de juiste voorwaarden en verschuif de meubelaankoop daarom indien mogelijk op een werkdag.

Tip 7: Second-Hand

Tweedehands meubels zijn in de mode. Of het nu in de lokale rommelmarkt, op de vlooienmarkt of op de rommelmarkt is - met een beetje geluk kun je prachtige meubels voor jezelf ontdekken, die een glamoureuze blikvanger in je appartement zullen worden. Zelfs meubilair dat gerestaureerd moet worden, ziet er weer als nieuw uit met een beetje verf en vernis.

Meubels kopen is leuk.

Ook al is koopjesjagen soms een beetje vermoeiend: de kans om veel geld te besparen bij het kopen van nieuwe meubels doet de ogen van veel zuinige mensen oplichten!

Vintage Home: Stylish Ideas and Over 50 Handmade Projects

Van het opsporen van verborgen juweeltjes tot het bijwerken van versleten meubels en muren, Vintage Home staat vol met prachtige ideeën en praktisch advies om die speciale vonk van individualiteit in je huis te brengen en tegelijkertijd de charme van vintage-stijl te behouden.

€ 35,44

super product
Inhoudsopgave

Kotton dekbedovertrekset met twee kussenslopen

King dekbedovertrek meet 225 cm x 220 cm. Elke kussensloop meet 50cm x 75cm. Dit dekbedovertrek is een perfecte keuze voor huiseigenaren met een verfijnde smaak in woondecoratie. Voeg een extra laag stijl en frisheid toe om je kamer te coördineren met moderne en klassieke quilts van Kotton Culture.

€108,29

super product

Kenyaw deken

een wondermooi deken dat voor een bijzondere touch zorgt in je interieur. Geef je woon- of slaapkamer een stijlvolle, warme en elegante sfeer.

€57,09

super product

Beoordeel dit artikel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Vind geweldige meubels voor een budgetprijs

De juiste meubelverzorging

Vind je droombed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *